Autel EVO 2 Pro (6K/1) Rugged Bundle startpakke - Den professionelle droneløsning
   2020/08/27     Vejledninger og viden    0 Comments
Autel EVO 2 Pro (6K/1) Rugged Bundle startpakke - Den professionelle droneløsning

Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakke - den professionelle droneløsning 

Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakke - Professionel droneløsning

Den nye Autel EVO 2 drone-serie har revolutioneret drone markedet i 2020, med sine revolutionerende specifikationer og ikke mindst sine gode flyvekundskaber. I lang tid har DJI domineret dronemarkedet, men den nye Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakke sætter helt nye standarder for drone-industrien.

Droneland.dk var den første autoriserede Autel forhandler i Danmark og blandt de første i hele Europa til at lancere den nye EVO 2 drone-serie.

Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle er skræddersyet til dronepiloter, der ønsker at få de bedst mulige video optagelser i op til 6K og 20MP. Denne drone kommer med en fuld 1-tommers Sony IMX383-sensor og justerbar blænde fra f / 2.8 op til f / 11.

Autel EVO 2 Pro har en fuld 1” sensor og jo større sensor jo mindre støj, i det her tilfælde betyder det meget da en lille sensor der eksempelvis er proppet en masse pixels ind kan skabe mere støj. Dette betyder at den kan gå væsentlig op i ISO uden at lave samme støj som en lille sensor. Derudover har man på Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle en variabel blænde, hvilket har betydning for dybdeskarpheden i billedet, samt for dit valg af lukkerhastighed. Lukkerhastigheden har stor betydning ved video, da den aldrig må være mere end dobbelt så høj som din fps, fx hvis du optager i 25 fps, så bør din lukkerhastighed være 1/50s det kan man justere sig frem til med blændeåbning og ISO. Man kan også anvende ND filtre i stærkt lys for at få en perfekt lukkerhastighed.

Med Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle får du bl.a.:

 6K kamera

 Fuld 1-tommers Sony IMX383-sensor

 20MP stills

 HDR video

 Digital zoom med 3x lossless zoom

 Dynamisk tracking / follow me med seneste AI

 9 km. rækkevidde (5KM her i Danmark og Europa)

 40 minutters flyvetid

 360 graders beskyttelse med 12 forhindringssensorer

 Foldbar og portabel drone

 Hastighed på 72 km/t

 Seneste AI

 Fjernkontrol med indbygget skærm

 Udskifteligt kamera såfremt man nemt vil opgradere til Pro versionen

 1 Ekstra batteri (2 ialt)

 Hardcase kuffert til opbevaring af dronen og tilbehøret

Fuld 1" Sony sensor, 6K Kamera & zoom

Autel EVO 2 Pro er verdens første drone med  fuld 1" Sony sensor og 6K kamera. Skyd flotte billeder og video med detaljer som aldrig har været muligt at skyde med andre tidligere kamera droner i denne størrelse.

Derudover kommer EVO II Pro med lossless zoom x 3.

Med en 1"-tommers fuld sensor, 6K kamera, zoom og justerbar blænde fra f / 2.8 op til f / 11 er der ingen begrænsninger!

EVO 2 Pro kamera gimbal

Testflyvning, review og vejledning til at komme godt i luften med Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakke på dansk

Fotograf og YouTuber Kenneth Rasmussen, gennemgår i denne testvideo herunder, Autel EVO 2 Pros flyveegenskaber og funktioner. Se testen og vejledningen til at komme godt i luften med dronenved at klikke på videoen nedenfor:

Sammenlign også Autel EVO 2 Pros videokvalitet med DJI Mavic 2 Pros i lavt lys i videoerne nedenfor:

Lang flyvetid på 40 minutter

Men det er ikke alt. 7.100 mAh batteriet giver dig op til 40 minutters flyvetid (som minimum under perfekte forhold uden vind) sammenlignet med 31 minutter for DJI Mavic 2-modellen. 

Vi har også udarbejdet en kort sammenlignings guide mellem Autel EVO II drone-serienDJI Mavic 2 Pro og DJI Phantom 4 Pro V.2.0. Læs guiden ved at klikke på linket nedenfor.

360 graders omnidirectional forhindringssensor system

Autel EVO II kommer med 12 indbyggede forhindringssensorer, der forhindrer kollision hele vejen rundt om dronen i alle retninger. Denne 360 graders fulde beskyttelse er styret af en dual-core processor, og AI maskinlæring skaber fuld omnidirectional forhindringsbeskyttelse. Begynd at detektere potentielle farer fra 30 meters afstand og lad selv dronen kontrollere sin hastighed for at undgå kollision med objektet. 

Du kan også slå forhindringssensorerne fra og bruge radar featuren til at give piloten mere information om miljøet, samtidig med stadig at være i fuld kontrol over dronen.

Ved at anvende samme 12 sensorer, kan EVO 2 sikkert og nemt navigere i alle retninger samtidig med at være i fuld kontrol ved tryk på en knap.

Se også hvordan forhindringssystemet fungerer i videoen nedenfor:

Dynamisk tracking / Follow Me med seneste AI (Kunstig intelligens)

Ved hjælp af de samme 12 computersyns sensorer, der holder dig sikker for forhindringer, kan EVO 2 navigere sig selv i alle retninger, mens den undgår forhindringer i banen. Dette giver dig fleksibilitet og frihed til at kontrollere dronen som du vil og giver dig samtidig muligheden for at tænde for din helt egen automatiske "kameramand" ved tryk på en enkelt knap. Autel EVO 2 anvender den seneste AI teknologi for at tilbyde autonom flyvning og dynamisk tracking og follow me. Denne funktion er yderst brugbar til at skyde selfies på ferien eller på farten, til at skyde action videoer for bloggere eller lad eksempelvis dronen følge og filme dig mens du udøver din yndlingssport eller hobby.

Autel EVO II Pro drone

Lang rækkevidde

Autel EVO II kommer kommer også med op til 9 km. rækkevidde (5KM her i Danmark og Europa), som er banebrydende i branchen!

EVO 2 Pro - Foldbar drone med 6K kamera

Foldbar og portabel drone

Autel EVO II er foldbar og portabel og nem at tage med på ferien eller på farten eller ud på din næste drone opgave. Med 8K kamera og 48MP stills er du sikret den bedste kvalitet af dine rejsefotos, hobbyfotos eller professionelle erhvervsopgaver.

Autel EVO II fjernkontrol

Smart fjernkontrol med indbygget OLED skærm

EVO II kommer med en smart fjernkontrol med indbygget skærm som er efterspurgt af mange drone entusiaster. Fjernbetjeningen kan ikke kun foldes, men den har også en teknisk 3,3-tommer OLED-skærm, der giver dig kritisk flyveinformation eller realtids HD-video, så du kan se kameravisningen uden at flytte enheden. 

Smart kameramodul - Udskift dit kamera og omdan din EVO II til en EVO II Pro eller omvendt

Udover at sætte helt nye standarder for drone industrien, er der en ekstra smart ting ved EVO II drone-serien. Kroppen og platformen på dronerne er identiske og modulopbygget så du kan udskifte kameraet med et af de andre tilgængelige versioner. Det betyder også at du nemt kan omdanne din drone om fra en EVO II til en EVO II Pro og omvendt. På denne måde kan du altid nemt og på en prisvenlig måde opgradere eller justere efter dine behov.

Se også hvordan du nemt og hurtigt skifter kamera på EVO II drone serien nedenfor:

I Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakken medfølger:

1 x Drone

2 x Batteríer

1 x Gimbal holder

1 x Harcase kuffert til dronen og tilbehøret

1 x Fjernkontrol med indbygget skærm

1 x Lader

1 x Kabel til fjernkontrol type B

3 x Propper (Par)

1 X USB forbindelses kabel (1 stk. Micro type B og 1 stk. Micro type C)

1 x Manual på engelsk

EVO II Pro Rugged Bundle

Gå til Autel EVO 2 Pro Rugged Bundle startpakke

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen