Største udvalg af kvalitetsdroner fra DJI og Walkera
   2015/03/02     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Største udvalg af droner & droneudstyr fra DJI og Walkera

Droner med kamera har taget Danmark med storm

Droner med kamera er blevet utroligt populære og intet tyder på at denne udvikling stopper foreløbig, tværtimod.

Her på Droneland.dk har vi samlet markedets mest populære kvalitetsdroner med kamera fra verdens førende drone producenter. Vi tilbyder alle drone modeller indenfor drone producenterne DJI, Walkera og Hubsan droner. Vi tilbyder droner der dækker ethvert behov indenfor luftfotografering og cinematografi. Du finder et stort udvalg af droner til hobbybrug såvel som til kommercielt brug. Fælles for vores droner er at de er nemme at flyve og du kan følge hvad din drone filmer i First Person View (FPV) direkte på en mobil eller tablet eller indbygget i controlleren som i en del af Walkeras drone modeller.

Udover droner med kamera, tilbyder vi også alt indenfor reservedele, drone udstyr og tilbehør til din kameradrone. Find blandt andet ekstra batterier, landingsstel, propeller, transportkufferter og meget andet udstyr til din drone.

Når du handler på Droneland.dk, optjener du altid bonuspoint på dine køb som kan konverteres om til rabatter på dine køb så som eksempelvis reservedele til din drone.

Hurtig levering er en del af vores key success faktorer, da det øger kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi markedets pt. hurtigste levering med PostDanmark og GLS indenfor 1-2 arbejdsdage (mandag-fredag).

Du kan købe droner og drone udstyr direkte online i vores dronebutik og betale online med alle de kendte betalingsmidler så som Dankort, Visa, MasterCard, PayPal og mange flere.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores droner eller drone udstyr, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen