Droner
   2015/07/17     Vejledninger og viden    0 Comments
Droner

Droner er flyvende robotter med kamera som har utroligt mange gode formål og er eksploderet de seneste år på verdensplan. Vi ser også at droner er med til at redde menneskeliv.

Derudover andvendes droner i dag også af erhvervslivet og privatpersoner til alt fra overvågning overvågning af privat ejendom til landinspektioner i landbruget. Dronerne har vækket en kæmpe debat verden over i relation til privatliv, sikkerhed og konesvenserne af hvis dronerne en dag opnår et intelligensniveau der gør det muligt for dronerne at pådrage mennesker skade.

Droner og deres anvendelse

Typer af droner og deres anvendelse

Droner er flyvende robotter som kan opdeles i to kategorier; ubevæbnede droner og bevæbnede droner. De ubevæbnede droner er typisk udstyret med et kamera og anvendes eksempelvis til overvågning af eksempelvis landområder, bygninger og flygtningestrømme. De bevæbnede droner som har været meget udskældt grundet sine mange menneskeliv på samvittigheden, er typisk udstyret med krigsmateriel så som missiler og bruges i krigssituationer. Fælles for begge kategorier, er at de begge har oplevet en utrolig vækst siden år 2000.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen