Ehang transport drone demonstrerer sightseeing-flyvninger på Bali
   2021/12/02     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Ehang transport drone demonstrerer sightseeing-flyvninger på Bali

Ehang 216, som er verdens førende personlige transport drone og AAV, fuldfører sin første flyvning for Aerial Sightseeing i Indonesien.

EHang 216, verdens førende autonome luftfartøj ("AAV") og transport drone, har afsluttet sin første demonstration i relation til luftsightseeing i Bali, Indonesien. Demonstrationsflyvningen blev udført af Ehang, i samarbejde med Prestige Aviation, en indonesisk lokal partner, samt Prestige Corps datterselskab.

EHang 216 gennemførte en fem minutters autonom flyvning ved Villa Blackstone Beach på Bali. VIP-gæster, der var til stede ved flyvedemoen, omfattede Bambang Soesatyo, formand for Indonesian People’s Consultative Assembly, Putu Astawa, leder af Balis turistkontor og Rudy Salim, administrerende direktør og grundlægger af Prestige Corp.

Generaldirektoratet for Civil Luftfart i Republikken Indonesien tildelte EHang 216 AAV med det særlige luftdygtighedsbevis forud for flydemonstrationen, hvilket markerede det som Indonesiens første passager-kyndige AAV, godkendt til en offentlig ubemandet flyvedemo.

"Vi træder ind i et nyt kapitel inden for transport," sagde Bambang Soesatyo, formand for Indonesian People’s Consultative Assembly. "Som en moderne transportløsning vil EHang 216 ændre vores livsstil i fremtiden."

"Prestige Aviation stræber efter at være pioneren til at levere smarte by-innovationer med digital-baseret transportimplementering," sagde Rudy Salim, CEO og grundlægger af Prestige Corp. "Som en AAV kan EHang 216 blive en effektiv, overkommelig mobilitet og effektiv løsning for Indonesisk luftmobilitet."

"Den succesrige flyvedemo, viste fuldt ud EHang 216's potentiale for effektiv ø-hop og lufttransport," sagde Hu Huazhi, EHangs grundlægger, bestyrelsesformand og administrerende direktør. "Vi er glade for at gå sammen med indonesiske lokale partnere, for at bringe vores førende AAV'er og UAM-løsninger til Indonesien, et af de mest lovende UAM-markeder i Sydøstasien. Vores globale netværk af anerkendte og pålidelige partnere udvider sig fortsat, og vi mener, at dette er et vigtigt skridt for vores bæredygtige, konsekvente succes. Vi ser frem til langsigtede forretningsudviklingsmuligheder i Indonesien."

Kilde: EHang

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen