DJI Mavic 3 Pro er landet!
   2023/05/09     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI Mavic 3 Pro er landet!

Endelig har DJI lanceret den nye og meget ventede DJI Mavic 3 Pro drone og endnu engang revolutionerer DJI drone branchen med nyskabelser.

DJI Mavic 3 Pro er verdens første drone med triple-kamerasystem og C-mærket. DJI Mavic 3-serien forbedrer billedkvaliteten, og Mavic 3 Pro har tre forskellige sensorer og linser med forskellige brændvidder i sit triple-kamerasystem.

Mavic 3 Pro har et Hasselblad kamera og to telekameraer, hvilket giver dig flere muligheder for optagelse og kreativ frihed. Med denne drone kan du fange fascinerende scener, udforske forskellige fotografiske fortællinger og skabe filmiske mesterværker.

DJI Mavic 3 Pro drone

Dette får du bl.a. med DJI Mavic 3 Pro:

  • - 4/3 CMOS Hasselblad kamera

  • - Dual telekameraer

  • - 43 minutters maks. flyvetid

  • - Omnidirektional forhindringssensorer

  • - 15 km HD video transmission

  • - C2-mærket drone

DJI Mavic 3 Pro drone fra DJI forhandler

Et enestående kamera-system

DJI Mavic 3 Pro har et unikt triple-kamera-system med tre linser og uendelige muligheder for kreativ udfoldelse. De forskellige brændvidder på kameraet giver dig mulighed for at skabe en rigere billedoplevelse og udtrykke din kreativitet på en overlegen måde med multi-scenarie kapaciteter.

På skærmen kan du nemt skifte mellem forskellige brændvidder og tilpasse dine kompositionsstile til de forskellige scenarier. Det forbedrede tri-kamera luftfotografi giver dig mulighed for at omsætte din inspiration til opfindsomhed på en mere effektiv måde.

Hasselblad kamera

DJI Mavic 3 Pro er det næste niveau inden for professionel kreativitet, og det er baseret på arven fra Hasselblad 4/3 CMOS-kameraet i DJI Mavic 3-serien. Hasselblad kameraet giver dig mulighed for at optage 12-bit RAW-billeder med en naturlig dynamisk rækkevidde på op til 12,8 stop, så du kan fange uforglemmelige billeddetaljer.

Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) sikrer en nøjagtig gengivelse af farverne, som det menneskelige øje opfatter, og giver imponerende optagelser uden behov for tung postproduktion eller komplekse farveindstillinger.

Professionelle videofunktioner

DJI Mavic 3 Pro har en ny farvetilstand kaldet 10-bit D-Log M, som kan optage op til en milliard farver. Selv i højkontrastfyldte omgivelser som solopgange og solnedgange kan denne naturlige farvegengivelse afsløre fine detaljer og give en visuel oplevelse med fuldt spektrum.

D-Log M-tilstanden reducerer også sværhedsgraden af farvegradering, så du kan nyde effektiv postproduktion uden at miste kvalitet eller billedklarhed.

Det medium tele-kamera er velegnet til forskellige temaer og scener. Det komprimerer dybdeskarpheden og fokus for at fremhæve motivet og skabe et stærkt visuelt tyngdepunkt, der giver kamerabevægelsen en unik følelse af rum. Bare fokuser på din inspiration, og lad Mavic 3 Pro skabe en koncert af lys og skygge foran dine øjne.

Nyt medium tele-kamera

Det nye medium telekamera i Mavic 3 Pro er perfekt til at optage forskellige temaer og scener. Det skaber en mindre dybdeskarphed og fokuserer på at fremhæve motivet, så det skaber et visuelt fokuspunkt og giver en unik fornemmelse af rum i kamerabevægelsen. Alt du behøver er at fokusere på din inspiration og lade Mavic 3 Pro skabe en fortryllende forestilling af lys og skygge foran dine øjne.

De tekniske specifikationer for det nye kamera inkluderer:

  • En brændvidde på 70 mm, der svarer til 35 mm-format

  • 3x optisk zoom

  • Blænde på f/2.8

  • Opløsning på 48 MP

Mavic 3 Pro Cine-versionen er designet til professionelle skabere Mavic 3 Pro Cine er specielt designet til professionelle skabere og tilbyder et bredt udvalg af muligheder. Alle tre kameraer kan kode i Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 og Apple ProRes 422 LT.

DJI Mavic 3 Pro Cine har også en indbygget 1TB SSD og en 10Gbps light-speed datakabel, der yderligere forenkler den professionelle kreativitet.

Certificering og brugsmuligheder

Den nye Mavic 3 Pro er udstyret med et C2-mærke fra starten, hvilket betyder, at du skal have et A1/A3 + A2-certifikat for at flyve den lovligt. Når du har erhvervet et A2-certifikat, må du ikke flyve over mennesker, og du skal holde en sikkerhedsafstand på 30 meter til mennesker eller 5 meter, hvis dronen flyver med lav hastighed. Hvis du får et STS-01-certifikat, kan du flyve endnu tættere på mennesker i bymæssige områder.

Læs mere og bestil DJI Mavic 3 Pro her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen