Den nye DJI FPV revolutionerer indenfor FPV drone racing
   2021/03/05     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Den nye DJI FPV revolutionerer indenfor FPV drone racing

Dronegiganten DJI revolutionerer endnu engang indenfor drone branchen, men denne gang gør de det ikke indenfor traditionelle kamera droner men indenfor FPV racing droner.

FPV drone racing oplever en enorm vækst i popularitet og er i USA også blevet blåstemplet som en officiel sportsgren som også nu kan følges på den landsdækkende sportskanal ESPN.

FPV racing droner har traditionelt været et område for lidt mere øvede dronepiloter og her er dronens manøvredygtighed samt hastighed to vigtige faktorer og den store forskel i forhold til traditionelle kamera droner.

Kameradelen og batterilevetid på FPV racing har ikke været sammenlignelige med traditionelle kamera droner – indtil nu.

Den nye DJI FPV drone er nemlig en form for hybrid drone mellem en FPV racing drone og en traditionel kamera drone og får faktorer så som manøvredygtighed, hastighed, lang flyvetid og kamera kvalitet til at gå op i en højere enhed.

DJI FPV drone er både til begyndere og professionelle FPV drone piloter

DJI FPV skiller sig ud fra andre FPV droner ved at være en slags hybrid mellem traditionelle kamera droner samt FPV racing droner. DJI FPV tilbyder en helt ny måde at flyve og filme på samt muligheden for at få nogle helt unikke skud i kassen.

Dette får du bl.a. med DJI FPV drone:

  • 4K/60 fps

  • Nem og klar til at flyve for begyndere og professionelle piloter

  • 3 flight modes

  • Gimbal og EIS sikrer stabile billeder og fotos

  • Lang flyvetid på op til 20 minutter

  • Nødbremse

  • Op til 140 km/t

  • 0-100 km/t på 2 sekunder

  • Anti-kollision sensorer

  • Audience Mode

DJI-FPV-racing-drone

Nem at flyve lige ud af kassen

DJI FPV er klar til at flyve lige ud af kassen og skal ikke samles først som mange andre FPV racing droner. Dronen er både nem at komme i gang men også nemt at flyve.

Med FPV brillerne på får du en helt unik flyveoplevelse hvor du ser det dronen ser igennem brillerne ned i full HD opløsning.

Tre flight modes

DJI FPV racing drone kommer med tre flight modes som bl.a. også giver nybegyndere mulighed for at lære at flyve FPV på en nem og brugervenlig måde og til de mere erfarne drone piloter kan dronen også flyves i såkaldt Agro mode hvor flyvning er 100% manuel.

De tre flyveindstillinger kan vælges direkte fra fjernkontrollen.

S-tilstand: forenkler FPV-flyvning og giver spændende og hurtig oplevelse. Det er en hybridindstilling, der blander normal og manuel tilstand. Velegnet hvis du har erfaring med at flyve normale droner og ikke FPV-droner.

N-tilstand: samme flytilstand, der bruges på andre DJI-droner med Position Hold via GPS og helt stabil flyvning. Velegnet hvis du ikke har nogen erfaring med at flyve med drone.

M-tilstand: den fulde FPV-flyvning. Sjov og udfordrende tilstand, der kun er egnet hvis du har erfaring med at flyve FPV.

DJI-FPV-drone

Gimbal og EIS sikrer stabile billeder og video

Dronen kommer med gimbal som giver mulighed for at tilte billedet og rystelser undgås med det avancerede Electronic Image Stabilization (EIS), som også er kendt som RockSteady.

4K/60 fps kamera

Det inregrede kamera i DJI FPV racing dronen tager betagende fotos og video i 4K/60 fps og i HD/120fps.

DJI FPV kommer med et kamera med en yderst bred vinket på hele 150° samt en CMOS 1/2.3'' sensor. På denne måde er du altid sikret et godt overblik på lokation hvor der flyves.


DJI-FPV

DJI FPV racing drone kan også flyves uden stabilisering

Som tidligere nævnt er DJI FPV en form for hybrid drone mellem en kamera drone og en FPV racing drone og kan både flyves som en normal kamera drone og som en FPV racing drone og som noget unikt medfølger en smart Motion controller som er en rigtig god hjælp til at lære at flyve FPV.

Lang flyvetid

DJI FPV kommer som noget unikt indenfor FPV racing droner med en ekseptionel lang flyvetid på op til hele 20 minutter. Dette er en del over normen for traditionelle FPV racing droner.

Nødbremse efter behov

Skulle du få behov for hjælp under flyvning, kommer DJI FPV racing drone med en nødbremse knap som gør at dronen vil stå helt stille i luften ved et enkelt klik på knappen. På denne måde undgår du unødvendige uheld og styrt. Du kan også anvende Return-to-Home knappen som gør at dronen automatisk flyver tilbage til sit udgangspunkt.

Lynhurtig FPV racing drone

DJI FPV racing drone er lynhurtig og formår at nå en tophastighed på op til hele 140 km/timen og den går fra 0-100 km/t på cirka 2 sekunder!

Oplev FPV i full HD via FPV brillerne

DJI FPV kommer med OcuSync 3.0 hvor du kan opnå 810p/120 fps i full HD opløsning samt en utrolig lav forsinkelse på kun 28ms på 50 Mbps.

DJI FPV har også en utrolig lang rækkevidde på helt op til 4 km. Som noget smart optimerer dronen selv frekvensen på enten 2.4 GHz eller 5.8 GHz. Antennerne på DJI Goggles er med "high-gain circular polarization". Dronen benytter 3T4R og Goggles benytter 2T4R.

DJI FPV Combo drone

Audience Mode

Som noget smart og ekstraordinært kan andre også følge med i din FPV flyvning med ekstra FPV Goggles V2 med Audience Mode.

Anti-kollision sensorer hjælper med at forhindre styrt

DJI FPV racing drone er udstyret med fire sensorer som hjælper med at forhindre styrt. Der sidder to sensorer i bunden af dronen og to front sensorer hvilket bremser dronen når forhindringer i banen registreres.

Dette medfølger i Combo startpakken:

  • 1 x DJI FPV drone

  • 1 x Batteri

  • 4 x Propeller (par)

  • 1 x Gimbal beskytter

  • 1 x Topskal

  • 1 x Fjernkontrol

  • 1 x Reserve sticks til fjernkontrollen

  • 1 x DJI Goggles V2 FPV briller

  • 4 x Dual antenner til FPV Goggles (Dual band)

  • 1 x Batteri til DJI Goggles V2

  • 1 x USB-C kabel til Goggles V2

  • 1 x Headband til DJI Goggles V2

  • 1 x Skum til Goggles V2

  • 1 x Batterilader 

DJI-FPV-Combo-racer-drone

Sådan kommer du i gang med DJI FPV Combo

Sådan kommer i gang med af flyve DJI FPV drone

Læs mere og bestil DJI FPV her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen