Autel EVO Nano+ Plus & Lite+ vinder Red Dot Award 2022
   2022/06/03     Vejledninger og viden , Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Autel EVO Nano+ Plus & Lite+ vinder Red Dot Award 2022

Autel Robotics er blandt markedets største drone producenter og en jury bestående af internationale drone eksperter, har netop udpeget Autels to nye droner EVO Nano+ Plus mini drone og EVO Lite+ Plus mellem drone som vindere af den prestigefulde Red Dot Award i kategorien "The Best of the Best" i 2022.

Red Dot prisuddelingen er en af verdens største internationale designkonkurrencer. The Red Dot: "Best of the Best", er den højeste udmærkelse i konkurrencen og tildeles for banebrydende designs. Red Dot er præmieret for høj designkvalitet.

Med over 18.000 bidrag fra mere end 70 lande er Red Dot Award en af ​​de største internationale designkonkurrencer i verden. Red Dot-dommere kommenterede: “Vores jury var især imponeret over de produkter, der vandt en Red Dot: Best of the Best. Denne sondring er synonym med banebrydende design par excellence. Kun en meget lille procentdel af konkurrencevinderne blev tildelt denne særlige titel, fordi et produkt skal have noget bestemt for at vinde denne toppris. At du har fået en udmærkelse er et bevis på, at du har skabt et strålende design!”

EVO Nano+ design højdepunkter

Hver komponent er nøje udvalgt for at gøre 249g EVO Nano+ dronen ultralet. "For at nå dette mål tog vi udgangspunkt i dronens størrelse, struktur, vægt, materialer og teknologi ... vi startede fra udseendet og arbejdede derefter på det strukturelle design og materialestøbning", skriver EVO Nano+ co-designer, Boming Lu.

Den ultratynde nedre skal på Nano+ er lavet af semi-solid trykstøbt magnesiumlegering, hvilket sikrer sejhed, lethed og god varmeafledning. Gimbal-kameraet med RYYB-sensor er lille, men giver stadig høj billed- og videoydeevne. Selvom små og lette droner er svære at kontrollere i hård vind, optimerede Autel algoritmer til at løse den interne balanceudfordring, for at skabe en ideel flyvekontroloplevelse samt fremragende svævestabilitet, flyveydelse og vindmodstand.

Læs mere og bestil Autel EVO Nano+ Plus her

EVO Lite+ designhøjdepunkter

Takket være Autel Robotics' intelligente måneskinsalgoritme er EVO Lite+ dronens kamera smart såvel som følsomt. Den dybe læringsbaserede AI-algoritme fanger flere detaljer om natten, mens den også reducerer støj. Dronen har også Fisheye Obstacle Avoidance – et frontsynsfelt på 150 grader – der eliminerer flere blinde pletter end traditionelle systemer og reducerer samtidig antallet af nødvendige kameraer.

"Det mest genkendelige punkt er enkelhed," sagde Yuelong Liao fra Autels EVO Lite+ designteam. "At udtrykke de bedste funktioner i det enkleste sprog er den designidé, som vi altid har været fortaler for."

Læs mere og bestil Autel EVO Lite+ Plus her

Om Autel Robotics

Autel Robotics er et team af branchefolk med en ægte passion for teknologi og mange års ingeniørerfaring. Siden grundlæggelsen i 2014 har Autel altid stræbt efter kundedrevet innovation og arbejder konstant på at hæve industristandarden for droner. Virksomhedens hovedkvarter er i Shenzhen, hjertet af Kinas teknologiske industri og har også R&D-baser rundt om i verden, herunder Seattle, München og Silicon Valley.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen