DJI SPARK Combo Startpakken er nu landet!
   2017/07/12     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI SPARK Combo Startpakken er nu landet!

Den nye DJI SPARK mini selfie drone med HD kamera er nu landet og kan bestilles nemt, sikkert og hurtigt online med 1-2 leveringsdage.

Om DJI SPARK Combo Startpakken

Combo startpakken indeholder alt du skal bruge til at komme hurtigt og sikkert i gang med den nye DJI SPARK. Et ekstra batteri, forlænger din flyvetid og dermed også díne optagelser. DJI SPARK er DJI's første transportable mini selfie drone med kamera og er til dato, den mest high-tech mini selfie drone på markedet lige nu.

Styr DJI SPARK selfie mini dronen med håndbevægelser eller fjernkontrol

DJI SPARK Combo pakken inkluderer også i en fjernkontrol i modsætning til hvis man køber DJI SPARK i enkeltkøb. DJI SPARK kan nemlig også styres via håndbevægelser men controlleren giver også mulighed for nye styringsformer. Dette er selvgfølgelig en vanesag.

Skyd dine bedste øjeblikke med DJI SPARK selfie mini drone med HD Kamera

DJI SPARK Combo Startpakken, inkluderer også en lækker kvalitetstaske speciallavet til DJI SPARK selfie dronen så du nemt kan transportere mini dronen med på ferien eller når du er på farten.

Bestil DJI SPARK Combo Startpakke her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen