DJI udsætter begivenhed og påstået DJI Mavic 2 billede lækket!
   2018/07/17     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI udsætter begivenhed og påstået DJI Mavic 2 billede lækket!

DJI udsætter begivenhed og så er der muligvis en DJI Mavic 2 på vej!

DJI, har udsat deres "See the Bigger Picture" -begivenhed, som var planlagt d. 18. juli i New York, ifølge en administrator på det officielle DJI-fora. Vi spekulerede ellers i, at DJI ville annoncere en ny drone eller en opdateret Spark eller Mavic, men nu er der lækket fotos fra Kanzhaji som kunne tyde på at en ny DJI Mavic 2, er på vej.

DJI Mavic 2 Drone med kamera

DJI Mavic 2 er muligvis på vej

Det lækkede Mavic 2 billede, viser et nyt GoPro Hero Session-lignende kamera og motorer, der synes at være større end den originale DJI Mavic Pro. Den påståede Mavic 2 har også samme farve som originalen, og selv om den ligner Mavic Pro, viser den nederste venstre side af billedet, at Mavic 2 kan have et aftageligt gimbal- og kamerasystem som GoPro Karma.

DJI Mavic 2 drone med aftagelig kamera & gimbal

Udover det nye kamera, afslører det lækkede billede, hvad der synes at være et fjernbart kamerasystem, der kan betjenes manuelt. Der er en optageknap og en lynkabeladapter, som almindeligvis anvendes til iPhones. Kameraet på det flytbare kamerasystem virker også mindre end det, der er udstyret på dronen, så DJI kunne lave mere end et kamera til den nye, foldbare drone og quadkopter.

DJI Mavic Pro 2 drone med kamera til salg online

Dronen har også sideventil ved siden af kameraet, hvilket også kunne betyde forbedret luftflow og længere flyvetider.

DJI Mavic Pro 2 på vej

DJI har endnu ikke meddelt, hvorfor de udsatte begivenheden til en senere dato, men det kan betyde, at de stadig raffinerer deres endelige produkt.

DJI Mavic 2


Selvom DJI udsatte deres 18. juli begivenhed, antyder det lækkede billede, at de højst sandsynligt vil lancere en ny drone: DJI Mavic 2!

Mavic-serien fra DJI, er blandt markedets mest populære droner med kamera og findes i dag i følgende modeller:

DJI Mavic Air

DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro Platinum

SE HELE MAVIC-SERIEN HER

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen