Droner med kamera til alle formål
   2018/09/28     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Droner med kamera til alle formål

Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera og robotter online

Droneland.dk, var en af de første drone udbydere på markedet, og har leveret droner med kamera, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige droneløsnining ud fra dine behov, formål og ønsker til dronen.

Vi tilbyder droner med kamera indenfor følgende formål:

Se alle droner med kamera

Professionelle luftfotos og video

Hvis dit formål, er at skyde professionelle luftbilleder og video, så har vi i denne sektion samlet alle vores droner til netop dette formål her.

Se eksempelvis vores DJI Matrice 600, blive anvendt indenfor filmverden, ved at klikke på videoen nedenfor:

Gå til professionelle droner med kamera

Luftfotos og video til hobbybrug

Er formålet, at skyde knivskarpe luftfotos og video til hobbybrug, så tilbyder vi en lang række kvalitetsdroner fra bl.a. DJIParrot og PowerVision. En af DJI's nyeste drone modeller, er den lille og kompakte DJI Mavic Air drone-serie som bl.a. tilbyder 4K kamera, 7 forhindringssensorer og et væld af funktioner.

Gå til hobby droner med kamera

Droner med kamera til rejsen

Med vores mini selfie droner, kan du nemt og komfortabelt, medbringe en rejse-drone med kamera, og skyde dine bedste ferieoplevelser, når som helst og hvor som helst. Vores rejse droner, kommer alle med kamera og er i miniformat, som typisk fylder det, der svarer til størrelsen på en håndflade. Vores Elfie mini drone-serie, er eksemeplvis sammenfoldelig og kan medbringes i en normal bukselomme når du er på ferie eller på farten.

En anden populær rejse drone, er vores DJI Ryze Tello mini drone som kommer med HD kamera, nem og brugervenlig styring og gode flyveegenskaber. Se også DJI Ryze Tello i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Gå til droner med kamera til rejsen

Droner med kamera til FPV drone race

FPV racer droner med kamera

Fremtidens sportsgren er FPV drone race  og med blåstemplingen af drone race samt national live sendetid på ESPN i USA, er FPV drone race nu en officiel sportsgren. Er drone race et nyt koncept for dig? - så se dette glimrende indslag fra Drone Racing League (DRL) om drone race.

Drone race bliver mere og mere populært og udbredt blandt drone entusiaster. I denne sektion finder du markedets ypperligste racer droner med kamera så som den nye Furious 215 fra Walkera som kommer med en topfart på hele 160 km/timen!.

Se også Walkera Furious 215 i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Se også den nye og prisvenlige Walkera Rodeo 110 som kan anvendes både indendørs og udendørs og er også kompatibel med Goggle 4 FPV briller.

Er du helt nybegynder og gerne vil prøve kræfter med FPV drone race på en prisvenlig måde, tilbyder vi den populære mini race drone Parrot Mambo FPV med tilhørende cockpit glasses/ FPV briller og fjernkontrol, for kun 1269 kr. alt inklusiv.

Se Parrot Mambo FPV i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Vores Parrot Mambo FPV er både brugervenlig og sjov at flyve med, og giver dig hurtigt færdigheder så du kan mestre større og hurtigere race droner så som vores Walkera Furious 215.

Gå til FPV race droner med kamera

Droner med kamera til inspektion

Er formålet med dronen, at effektivisere inspektionsopgaver og indsamle kritiske data, så tilbyder vi en række professionelle droner så som DJI Matrice 200.

DJI Matrice 200 er en indsustriel drone og er specialbygget til professionelle opgaver så som inspektionsopgaver og dataopgaver. Selve platformen er baseret ud fra Inspire 2 modellen, men Matrice 200, kommer i en mere robust udgave og kan modstå barske vejrforhold. Med DJI Matrice 200 får du bl.a:

   ✔ FPV kamera

   ✔ Batteri-redundans

   ✔ Kompatibel med Zenmuse XT, Z 30, X4S& X5S

Gå til droner med kamera til inspektion

Droner med kamera til undervands inspektion

PowerVision, revolotionerer drone branchen, med sin undervandsdrone-serie, ved navn PowerRay. Med PowerRay, kan man skyde professionelle 4K undervandsvideoer og fotos, og inspicere undervandselementer på innovativ og omkostningseffektiv vis.

Gå til undervands droner med kamera

Droner med kamera til termisk inspektion

Er formålet med dit dronevalg, termisk inspektion, så tilbyder Parrot deres revolutionerende Parrot Bebop-Pro Thermal, som udfører termiske inspektionsopgaver til en brøkdel af traditionelle og tungere drone løsninger.

Parrot Bebop-Pro Thermal er en termisk drone, der gør det muligt for arkitekter, bygherrer, tagmænd og ejendomsmæglere, at udføre inspektioner med dronens 2 indbyggede kameraer på en nem måde. Denne nemme løsning, giver dig mulighed for at lave videoer og tage billeder af bygninger og tage i visuelle eller termiske billeder, der hurtigt giver et overblik og identificerer store termiske tab.

Den nye FreeFlight Thermal mobile app giver live streaming og optagelse af både de visuelle og termiske billeder på en smartphone eller tablet forbundet med Parrot Skycontroller 2.

Ønsker du en tungere termisk drone løsning, tilbyder vi også skræddersyede drone løsninger, hvor man eksempelvis investerer i en Matrice 600 og tilhørende termisk kamera.

Gå til droner med kamera til termisk inspektion

Droner med kamera til 3D-modellering:

Parrot revolutionerer med deres nye 3D modellerings drone løsning; Parrot Bebop-Pro 3D Modeling. Med Parrot Bebop-Pro 3D Modeling, får eksempelvis bygherrer og arkitekter en omkostningseffektiv 3D modellerings drone løsning, for en brøkdel af prisen på traditionelle, tilsvarende drone løsninger.

Ønsker du en tungere 3D-Modellerings løsning, tilbyder vi også skræddersyede løsninger, hvor man eksempelvis investerer i en DJI Matrice 600 drone med tilhørende kamera.

Gå til droner med kamera til 3D-modellering

Droner med kamera til leg og læring

Søger du en legetøjsdrone, tilbyder vi en lang række legetøjsdroner i høj kvalitet fra bl.a. Parrot og Makeblock.

Parrots populære Mambo drone-serie, kommer bl.a. med Parrot Mambo Mission som kommer med gribearm og kanon som gør det muligt eksempelvis at lege luftkrig med hinanden hvis man er flere.

Gå til legetøjs droner med kamera

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen