Drone med termisk kamera finder bortført pige
   2018/10/09     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Drone med termisk kamera finder bortført pige

Tilfangetaget pige fundet ved hjælp af drone med termisk kamera

En teenager i Storbritannien, der ringede til politiet, og fortalte at hun blev holdt til fange af en overfaldsmand, på et ukendt sted, er blevet fundet og reddet, ved hjælp af en drone udstyret med et termisk kamera.

Avisen, The Independent, rapporterer, at den 16-årige pige fra Lincolnshire, ringede til alarmcentralen og fortalte at hun var blevet voldtaget, og i øjeblikket, blev holdt til fange af overfaldsmanden. Ved hjælp af de begrænsede oplysninger, hun var i stand til at levere, indsatte politiet en drone til gerningsstedets omtrentlige placering og fandt hende "inden for få minutter."

Hun fortalte politiet, at hun var i Boston, Lincolnshire - en lille havneby i det nordøstlige England. Hun nævnte også, at hun var i et industrielt kompleks omgivet af et 2 meter hegn. Det var nok information til drone enheden – til at indsætte dronen til stedet og finde varmesignaturer til ofret og gerningsmanden. Officerer arresterede derefter den mistænkte, en mand i midten af 30'erne og befriede ofret. Se videoen nedenfor hvor den mistænkte pågribes af politiet.



Pigen er nu i sikkerhed og modtager rådgivning og støtte, for sin traumatiske oplevelse.

Gå til Droner

Gå til Robotter

Gå til Smart home

Gå til El-scootere

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen