Vi forhandler snart Walkera Droner
   2014/11/15     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Vi forhandler snart Walkera Droner

Walkera Droner - Snart en del af vores sortiment

Vi kan med glæde meddele, at vi hos droneland meget snart vil forhandle Walkera Droner. Walkera er producent af rigtig mange RC produkter, blandt andet kan nævnes, at den Kinesiske producent har lavet fjernstyrede helikoptere i rigtig mange år og med drone revolutionen, er de kommet rigtig godt med.

Walkera som virksomhed har over 1.000 ingeniører som konstant udvikler og forbedrer teknologien indenfor deres fjernstyrede produkter, heriblandt Walkera Dronerne som vi meget snart præsenterer her på Droneland.dk. Walkera Droner er lidt mere prisbillige end eksempelvis DJI dronerne og den billigste drone fåes helt ned til omkring 1.000kr. Dermed ikke sagt, at produktet er dårligt, flere tests har vist både fordele og ulemper ved Walkera kontra DJI modellerne som vi har forhandlet i længere tid.

Dronelovgivningen i Danmark kom på plads for ikke ret lang tid siden. Det betyder, at det for alvor er blevet rigtig sjovt at købe en drone som gave til dine børn eller måske en gave til manden der er lidt af et legebarn stadigvæk.

De dyreste Walkera Droner har en løftekapacitet der er så stor, at du med ekstra drone udstyr kan montere et DSL spejlrefleks kamera i stedet for det hyppigt brugte GoPro kamera. Med et dyrt prof HD kamera, har du pludselig muligheden for, at lave spændende filmoptagelser med din drone i luften.

Tags: Walkera Drone

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen