Walkera Droner - Nu en del af vores sortiment
   2014/11/20     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Walkera Droner - Nu en del af vores sortiment

Vi kan med glæde meddele at vi nu udover DJI droner, også tilbyder de populære Walkera droner. Walkera dronerne er kendt for at gøre FPV droneflyvning legende let. Derudover har Walkera dronerne motoriseret landingsstel som trækker sig ud ved flyvning. Detter giver dig 360 graders fuld frihed til at tage flotte fotos og video. Det motoriserede landingsstel er en stor fordel sammenlignet med andre droner da det giver en bedre aerodynamik og landingsstellet vil ikke længere være i vejen for dit kamera. Når det kommer til effektiv flyvetid, ligger Walkera dronerne også i den absolut bedste ende med helt op til 25 minutters flyvetid på et fuldt opladt batteri.

Prismæssigt ligger Walkera dronerne under eksempelvis DJI dronerne, men dette betyder ikke at du får et dårligere produkt. Tværtimod leverer Walkera dronerne en stabil flyvning og luftfoto-og video i høj kvalitet i prislejer som de fleste kan være med på. Se eksempelvis vores Walkera QR Y100 FPV drone som lige nu fås til kun 1095 kr. inklusiv moms!

Walkera er en kinesisk højteknologisk virksomhed som i årevis har produceret RC produkter så som fjernstyrede hekikoptere. Walkera udvikler og forbedrer kontinuerligt sin droneteknologi med sine over 1000 ansatte ingeniører.

Vi tilbyder sikker betaling online og hurtig levering indenfor 1-2 arbejdsdage (mandag-fredag).

Har du spørgsmål til vores Walkera droner, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk.

 

 

 

Tags: Walkera droner

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen